35e UT-Triathlon op 27 september

Verplaatsing van de 35e UT-Triathlon naar 27 september lijkt te gaan lukken! Ook de Universiteit heeft haar medewerking toegezegd en zal er alles aan doen om de wedstrijd mogelijk te maken. De vergunning vanuit de Gemeente zal hopelijk spoedig volgen. We hebben er een goed gevoel over.

Uiteraard is nog niet alles zeker, eind mei zal er meer duidelijkheid komen voor evenementen met een vergunningplicht. We houden daarvoor de berichtgeving van het RIVM goed in de gaten. Daarom is ook besloten om de inschrijving voor nieuwe deelnemers nog even gesloten te houden, deze zal op 1 juli weer openen.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je reeds ingeschreven zijn en op 27 september niet deel kunnen nemen dan is het mogelijk om je af te melden. De annuleringsvoorwaarden van de NTB zijn van toepassing. Bij afmelding minimaal 90 dagen voor het evenement ontvang je het complete inschrijfgeld retour minus 5 euro administratiekosten*, bij afmelding minimaal 30 dagen voor het evenement ontvang je 50% van het inschrijfgeld retour. Bij afmelding korter dan 30 dagen voor het evenement ontvang je geen inschrijfgeld retour.

* Doordat de wedstrijd verplaatst is willen we iedereen die op 27 september verhinderd is de kans geven om het complete inschrijfgeld retour te ontvangen. Samen met onze sponsoren NEDAP en Sensata zullen we de administratiekosten op ons nemen. Bij annuleringen minimaal 90 dagen voor het evenement worden dus dit jaar geen administratiekosten in rekening gebracht.