35e editie op 26 september 2021

Op zondag 26 september aanstaande zal eindelijk de 35e UT-triathlon plaatsvinden. In verband met de pandemie moesten we de wedstrijd in 2020 helaas laten schieten. Dit was niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de vrijwilligers en organisatie een groot gemis. We kijken er daarom naar uit om dit jaar weer een wedstrijd te organiseren. Met extra voorzorgsmaatregelen en een vernieuwde wisselzone moet dat zeker goedkomen.

In verband met de huidige regels hebben we ervoor gekozen om de ochtendserie uit de wedstrijd te schrappen. Hierdoor hoeven atleten niet de hele dag te blijven hangen en kunnen we meer afstand tussen de verschillende startgroepen garanderen. Wel zullen we dit jaar een proef doen met een kwart triathlon en een aquabike voor diezelfde afstand. Mocht je dus echt niet kunnen/willen hardlopen, dan is dit de race voor jou!

Reserveer alvast jouw startplek met een voorinschrijving. Op een later moment volgt een uitnodiging voor definitieve inschrijving en betaling. Zodoende hoef je nog geen kosten te maken totdat zeker is dat we de wedstrijd kunnen organiseren.

Als laatste zoeken we voor onze wedstrijd natuurlijk weer een hoop vrijwilligers. Lijkt het je leuk om te helpen of ken je mensen die graag komen helpen? Via deze pagina kun je je alvast aanmelden als vrijwilliger.

Bestuur,
Stichting UT-Triathlon