Toegang met CoronaCheck

Toegang tot het wedstrijdterrein van de UT-Triathlon is op 26 september alleen mogelijk met een coronabewijs uit de CoronaCheck app (uitgezonderd kinderen t/m 11 jaar). Bij aankomst zal de QR code gescand worden en ontvangen deelnemers, bezoekers en vrijwilligers een polsbandje. Alleen met dit polsbandje hebben zij toegang tot de wedstrijd en diverse wedstrijdlocaties zoals o.a. het zwembad, de wisselzone en finishzone.

Een coronabewijs kan verkregen worden door in de CoronaCheck app een QR code te genereren. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag van ’testen voor toegang’. Zie de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Daarnaast willen wij deelnemers vragen om geen supporters mee te nemen naar de wedstrijd. Zo kunnen wij het beste voldoen aan de wensen van de vergunningverlener.

Bedankt voor de medewerking!