Inschrijven

Via de inschrijfmodule van de NTB kunt u zich inschrijven voor de UT-Triathlon. De inschrijving sluit 2 weken* voor het evenement. Deelname aan de UT-Triathlon geschied geheel op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden.

* Voor de jeugd is dit 1 week voor de wedstrijd.

Mylaps ProChip
Het genoemde inschrijfgeld is exclusief de huur van de timing chip. Heeft u een eigen Mylaps Prochip, vul dan de code in uw NTB gebruikersaccount in voordat u inschrijft. Heeft u geen eigen Prochip dan betaalt u hiervoor huur.

Daglicentie
Het genoemde inschrijfgeld is exclusief NTB daglicentie. Heeft u een NTB atletenlicentie, jeugdlicentie of proeflicentie dan betaald u geen daglicentie. Ook atleten met een KNZB startvergunning, KNWU wedstrijdlicentie of Atletiekunie wedstrijdlicentie betalen geen daglicentie. Het is wel belangrijk deze licentie eerst te koppelen in uw NTB gebruikersaccount alvorens in te schrijven.

Afmelden
Bij afmelding minimaal 30 dagen voor het evenement ontvangt u 90% van het inschrijfgeld retour. Bij afmelding korter dan 30 dagen voor het evenement ontvangt u geen inschrijfgeld retour. In geval een evenement door overmacht (en in samenspraak met de bondsgedelegeerde en/of de wedstrijdleider) op of kort voor de wedstrijddag wordt afgelast vindt géén restitutie van het inschrijfgeld plaats*.

* Indien het evenement door COVID maatregelen geannuleerd moet worden, ontvangen deelnemers 90% van het inschrijfgeld retour (dit is excl. eventuele NTB daglicentiekosten).

International participants
Before you can register you have to create a user account at the Dutch Triathlon Federation, the form below will automatically take you there. You can also add your own (German/Belgian) license to your account at the KOPPELINGEN page in your account, this way you don’t have to pay the day license.

Inschrijfmodule
Inschrijven kan via de NTB module of mijn.triathlonbond.nl. U dient hierbij in te loggen met uw NTB gebruikersaccount (of registreren als u nog geen NTB gebruikersaccount heeft). Let op, wilt u uw kind inschrijven? Log dan in met het NTB gebruikersaccount van uw kind.

Teaminschrijving
Procedure voor het inschrijven van een team: de teamcaptain schrijft het team in en doorloopt ook de betaalprocedure. Nadat het team ingeschreven is kan de opstelling doorgegeven worden in het systeem. Let op: hierbij heeft de teamcaptain de NTB ID’s van alle teamleden nodig.

Wachtlijst
Als de door jou beoogde afstand vol zit, stuur dan een mail naar info@uttriathlon.nl om op de wachtlijst te worden gezet!