Inschrijven

Op deze pagina kunt u zich vanaf 16 november 2019 inschrijven voor de 35e UT-Triathlon. De inschrijving sluit op 3 mei. Wanneer het maximum aantal deelnemers in een serie bereikt is zal er een wachtlijst gehanteerd worden. Deelname aan de UT-Triathlon geschied geheel op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden.

Teamcompetitie
Teams die deelnemen aan de Teamcompetitie schrijven zich niet via deze pagina in.

ChampionChip
Het genoemde inschrijfgeld is exclusief de huur van de timing chip. Heeft u een eigen ChampionChip, vul dan de code bij aanmelding in. Heeft u geen eigen chip dan betaald u hiervoor € 3,00 huur.

Daglicentie
Het genoemde inschrijfgeld is exclusief NTB daglicentie. Heeft u een NTB atletenlicentie of aspirant licentie dan betaald u geen daglicentie. Ook atleten met een KNZB startvergunning, KNWU wedstrijdlicentie of Atletiekunie wedstrijdlicentie betalen geen daglicentie.

Afmelden
Bij afmelding voor 5 april ontvangt u het volledige inschrijfgeld retour, bij afmelding op of na 5 april maar voor 3 mei ontvangt u 50% van het inschrijfgeld retour, bij afmelding op of na 3 mei ontvangt u geen inschrijfgeld meer retour.

Foreign Participants
Foreign participants have to register through this website as well. Applications sent by email will not be accepted.

Inschrijfmodule
Inschrijven kan via onderstaande module of mijn.triathlonbond.nl.