Ooho’s bij UT-Triathlon!

De UT-Triathlon wil dit jaar een stap zetten naar een meer duurzame toekomst. Tijdens de 37e editie van de UT-Triathlon zullen we gebruik maken van de Notpla Ooho’s! De Ooho’s zijn eetbare zeewierbubbels gevuld met een isotone sportdrank. De Ooho’s zijn de oplossingen om onze atleten gehydrateerd te houden, als atleet kan je de Ooho tijdens het lopen pakken en simpelweg opeten.

Tijdens de wedstrijddag op 14 mei zullen er Ooho’s bij de inschrijving liggen zodat atleten alvast kunnen wennen. Voor meer informatie over hoe de Ooho gebruikt dient te worden, zie de uitleg van Notpla.

Inschrijving open op 1 februari!

Over enkele weken is het mogelijk om je in te schrijven voor de 37e UT-Triathlon. De inschrijving voor de 37e UT-Triathlon gaat open op 1 februari 2023. Omdat we dit jaar erg veel deelnemers uit de landelijke competitie verwelkomen is er maar beperkt plaats voor andere atleten. We zullen dan ook alleen een 1/8 triathlon organiseren. Zorg er dus dat je er op tijd bij bent om een plaatsje te claimen!

37e UT-Triathlon op 14 mei 2023!

Yes! Eindelijk kunnen we officieel de datum bekendmaken. De 37e UT-Triathlon zal gehouden worden op 14 mei 2023. Wij gaan aan de slag om er weer een fantastisch evenement van te maken! We zijn erg trots dat we dit jaar ook weer atleten van de Teamcompetities Triathlon mogen verwelkomen waaronder de 3de, 2de, 1e en Eredivisie! Meer info over programma en inschrijving volgt zsm.