Inschrijving open op 1 februari!

Over enkele weken is het mogelijk om je in te schrijven voor de 37e UT-Triathlon. De inschrijving voor de 37e UT-Triathlon gaat open op 1 februari 2023. Omdat we dit jaar erg veel deelnemers uit de landelijke competitie verwelkomen is er maar beperkt plaats voor andere atleten. We zullen dan ook alleen een 1/8 triathlon organiseren. Zorg er dus dat je er op tijd bij bent om een plaatsje te claimen!

37e UT-Triathlon op 14 mei 2023!

Yes! Eindelijk kunnen we officieel de datum bekendmaken. De 37e UT-Triathlon zal gehouden worden op 14 mei 2023. Wij gaan aan de slag om er weer een fantastisch evenement van te maken! We zijn erg trots dat we dit jaar ook weer atleten van de Teamcompetities Triathlon mogen verwelkomen waaronder de 3de, 2de, 1e en Eredivisie! Meer info over programma en inschrijving volgt zsm.

Inschrijving 36e UT-Triathlon geopend!

Het is inmiddels mogelijk om je in te schrijven voor de 36e UT-Triathlon op 15 mei 2022! Sinds vandaag kan je je via onze site of via mijn.triathlonbond.nl inschrijven. Je kan je inschrijven voor de team triathlon, de kwart triathlon, de aquabike, de achtste triathlon of de jeugd triathlon. We hebben geprobeerd de kosten laag te houden zodat iedereen gewoon mee kan, zie onderdelen voor het complete plaatje. We werken dit jaar wel met een early-bird tarief, wat betekent dat de kosten vanaf 1 maart omhoog zullen gaan. Zorg dus dat je voor die tijd op de lijst komt!

Volgende UT-Triathlon op 15 mei 2022

De 36e editie van de UT-Triathlon zal plaatsvinden op zondag 15 mei 2022. Dan zullen honderden atleten wederom zwemmen, fietsen en lopen over de groene campus van de Universiteit Twente. Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt binnenkort.

AquaBike nieuwste onderdeel

De UT-Triathlon heeft weer een primeur te pakken. Ditmaal met het nieuwste onderdeel in de triathlonwereld, de AquaBike! Een combiduursport waarbij men zwemt en fietst, maar niet loopt. Ideaal dus voor atleten die niet willen of kunnen hardlopen. Deze wedstrijd gaat over de kwart afstand, dat wil zeggen 1 km zwemmen en 40km fietsen. De ideale voorbereiding op het WK AquaBike in Almere (september 2020).

Gratis deelname Jeugd Triathlon

In 2020 kunnen kinderen gratis* deelnemen aan de UT-Triathlon. Nieuw is dat er gestreden zal worden in 2 categorieën. De jeugd van 8 t/m 11 jaar zal een korte mini triathlon afleggen, en de jeugd van 12 t/m 15 jaar strijd over een iets langere afstand.

* Je betaald geen inschrijfkosten aan de UT-Triathlon, wel 4,- euro voor de daglicentie aan de NTB.